O nama

O Ustanovi Callidus

Naše edukacijske programe iz različitih obrazovnih područja provodi više od 30 vrhunskih edukacijskih stručnjaka s dugogodišnjim iskustvom u raznim područjima poslovanja. Programi obuhvaćaju sudjelovanje u grupnim radionicama, diskusije i konzultacije te samostalni rad od kuće putem učenja na daljinu.

Naše edukacije odvijaju se uglavnom vikendima kako bi naši polaznici, koji su često zauzeti poslovnim ili obiteljskim obvezama mogli lakše pohađati predavanja.

Nalazimo se nadomak centra Zagreba, u novoj i moderno opremljenoj zgradi na adresi Vukasovićeva 1. Osim u moderno opremljenim predavaonicama, dio našeg predavanja odvija se i putem online učenja – putem interaktivne platforme za učenje na daljinu koja omogućava da naši polaznici dio gradiva usvajaju iz udobnosti vlastitog doma putem računala, kad im to najviše odgovara i tempom koji je prilagodljiv individualnom polazniku.

Naše edukacijske programe iz različitih obrazovnih područja provodi više od 30 vrhunskih edukacijskih stručnjaka s dugogodišnjim iskustvom u raznim područjima poslovanja, a mnoge naše programe verificiralo je Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta, pa je moguće novo znanje i zanimanje upisati u e-radnu knjižicu.

Surađujemo s institucijama Zavodi za zapošljavanje i ministarstvima, a s brojnim međunarodnim partnerima imamo dugogodišnju uspješnu suradnju u provođenju EU projekata.

Uspješnom realizacijom EU projekte ukupno vrijednih preko 10 milijuna €, aktivno pratimo svjetske trendove u obrazovanju i neprestano unaprjeđujemo razvoj novih tehnologija, programa i struka.

Brojnim programima obrazovanja i suradnjom s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje, pomažemo i rješavamo problem nezaposlenosti. Među našim zadovoljnim klijentima nalaze se mnoge tvrtke (Ledo, dm, HEP, Končar, Philip Morris, Zagrebačka pivovara i dr.)

MBA programi

Suradnjom s inozemnim partnerom, Ustanova Callidus postala je referentna točka za online MBA studij na području Hrvatske, Slovenije, Srbije, BiH i Makedonije. Ustanova pruža informacije i korisničku podršku na hrvatskom, engleskom i njemačkom jeziku zainteresiranim osobama koji imaju pitanja ili žele upisati MBA studij.

Želite nas bolje upoznati?

Više o osobama koje stoje iza uspjeha Callidusa i koje sve edukacije nudimo, možete saznati na www.ustanovacallidus.hr gdje smo dostupni i putem live web chata. Možete nas posjetiti i na Linkedinu, Facebooku ili Instagramu.