Politika privatnosti

Obvezujemo se na zaštitu Vaših osobnih podatka.

Podatke naših klijenata štitimo u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka (EU) 679/2016 i važećoj zakonskoj regulativi Republike Hrvatske. Informacije koje klijenti unose online bilježimo u svoju evidenciju korisnika, ali ih ne ustupamo, ne dijelimo niti ih prodajemo trećim osobama.

Poštujemo privatnost posjetitelja, te sve podatke prikupljene prilikom ispunjavanja obrazaca (na www.ustanovacallidus.hr, www.getMBA.eu ili putem Facebook kampanja) koristimo isključivo u svrhe kontaktiranja korisnika za one usluge, za koje su ostavljajući svoje podatke, dali izričito odobrenje. Podaci koje dostavljate moraju biti potpuni i vjerodostojni.

Osobne podatke ponajprije prikupljamo radi:

  • što učinkovitijeg odgovora na Vaš konkretan upit
  • mogućnosti slanja publikacija, brošura i drugih promidžbenih materijala vezano uz program za koji ste prethodno iskazali interes 

Podaci pokriveni sustavom Politike zaštite osobnih podataka (Politike privatnosti) su:

  • ime i prezime
  • datum rođenja
  • adresa
  • e-adresa
  • broj telefona i/ili faksa
  • ostali podaci koje nam napomenete, a želite da ostanu tajni

U trenutku dostavljanja vaših podataka vi pristajete da Vas kontaktiramo te ulazite na našu listu – trenutak ulaska vaš je izričit pristanak na kontakt. Zaštita privatnosti vaših podataka je trajna, a u svakom trenutku možete tražiti isključenje. Nakon toga podaci se više ne koriste od strane Callidus obrazovanja. 

Vašu e-adresu i ostale podatke ne prodajemo, ne iznajmljujemo i ne stavljamo trećim pravnim i fizičkim osobama na raspolaganje bez vašeg pristanka. Tražimo vaše posebno i izričito dopuštenje ako želite da Vas kontaktiramo vezano uz specijalne ponuda i akcije.

Prikupljamo samo one osobne podatke koji su nam dobrovoljno dostavljeni i nužni kako bi vam se povratno javili vezano uz program za koji ste iskazali interes. Ne zahtijevamo od vas da nam pošaljete te podatke kako bismo vam omogućili pristup na svoje stranice i ne tražimo da otkrijete više podataka no što je doista potrebno za sudjelovanje u nekoj aktivnosti na našim stranicama.

Kada nam šaljete elektroničku poštu (e-poštu) s osobnim podacima po kojima vas je moguće identificirati, bilo putem e-pošte s pitanjem ili komentarom, ili obrascem koji nam dostavljate elektroničkom poštom, mi te podatke koristimo u svrhu ispunjenja vaših zahtjeva.

Možete u svako doba zatražiti pregled svih osobnih podataka koje smo od vas dobili na jednoj od naših adresa na mreži. Možemo na vaš zahtjev ažurirati, ispraviti ili brisati te podatke (ako se dotični podaci još uvijek nalaze u našim bazama podataka), ili ubuduće prestati koristiti te podatke. Ako želite ostvariti to pravo, jednostavno nam se javite na info@ustanovacallidus.hr ili putem telefona 01 4553 020. 

Za više informacija o zaštiti osobnih podataka, možete se obratiti Agenciji za zaštitu osobnih podataka – www.azop.hr